40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

PedalBox / pedal tuning

PedalBox

Opplev bilen din på nytt med en sportsligere gassrespons gjennom sofistikert digital optimalisering av gasspedalsignalparametrene.

Med vår kraftige PedalBox reduserer vi signalforsinkelsen til gasspedalen og oppnår en merkbar sportsligere gassrespons.

  Features at a glance

 • direkte gassrespons
 • forbedret respons
 • mer kjøredynamikk når ønsket
 • Tryggere forbikjøring
 • mer kjøre glede
 • rask og sporty kjøring
 • LED display
 • individuell programvare for de forskjellige bilene
 • Nå med ny programvare

Funksjonene

Individuell programvare for de forskjellige bilene!

 • Sportslig gassrespons

  Takket være PedalBox er gassresponsen på bilen din mer sporty. Dette muliggjør bedre akselerasjon og sportseigere kjøring.

 • Nå med ny programvare

  Nok en gang klarte CPA-ingeniørene å gjøre den nye PedalBox-programvaren mye mer intelligent.

 • Mer kjøreglede

  PedalBox gjør bilen din mer sportslig og mer smidig. PedalBox øker kjøregleden betydelig.

 • Perfekt tillegg til chiptuning

  PedalBox passer perfekt som et tillegg til chiptuning. Kraftleveransen er enda mer merkbar og brukbar takket være kombinasjonen av PedalBox og Powerbox.

 • Multi-prosessor-System

  Multiprosessor-systemet utviklet og patentert av CPA chiptuning reduserer risikoen for mislighold med 1.000 ganger.

 • Kontroll av PowerBox

  Som en del av det velprøvde "ConnectiveSystem" fungerer PedalBox som en kontrollenhet for Powerbox i motorrommet. Hvis modus for PedalBox endres via kontrollen, sendes dataene samtidig til Powerboxen i motorrommet og justeres deretter. Dermed blir en ofte irriterende forbindelse via Bluetooth eliminert.

PedalBox

Opplev bilen din på nytt med forbedret gassrespons og den resulterende sportslige kjøreopplevelsen.

Mer info

ConnectiveSystem

Gasspedaloptimalisering og kraft økningen er en perfekt kombinasjon. Samtidig kan responsen og motorens ytelse enkelt optimaliseres via PedalBox kontrollen.

Mer info
 • Karakteristisk kartoptimalisering med individuell programvare

  Med CPA Chiptuning mottar du alltid en programvare som er nøyaktig tilpasset din motor eller bil. En om justering er derfor ikke lenger nødvendig. Dette gjør det mulig å utnytte kraftreservene til motoren bedre uten å begrense levetiden. Digital motor optimalisering optimaliserer innstillingene i sanntid.

  Enkel installasjon av PedalBox

  1.

  Koble til gass pedalen. Løsne om nødvendig pedalen fra gulvet for og komme til kontakten.

  2.

  Trekk den originale pluggen av gasspedalen.

  3.

  Sett det medfølgende ledningsnettet (adapteren) mellom gasspedalen og den originale pluggforbindelsen.

  4.

  Koble PedalBox til det medfølgende ledningsnettet.

  5.

  Fest gasspedalen igjen. Forsikre deg om at kontakten sitter godt.

  6.

  Om ønskelig kan du feste PedalBox kontrollen på et passende sted med den medfølgende limstrimmelen.

 • Chiptuning: Kompleks teknikk. Enkel installasjon. Stor effekt.

  Det som i dag fortsatt er definert som chiptuning, har teknikken til CPA lenge utviklet seg fra "enkel" chiptuning. Snarere involverer det komplekse algoritmer hvis programvare er utviklet av ingeniører og kombinert med kunnskap brukt av våre erfarne teknikere, noe som resulterer i en tilpasset kraftøkning for bilen din.

  Fokuset er på harmonien mellom maskinvare og bilspesifikk programvare. Derfor kan du som kunde være sikker på å få en best mulig ytelsesøkning på CPA.

  Vår påstand: maksimal ytelse og maksimal sikkerhet perfekt kombinert for bilen din!

 • De forskjellige motorene

  Chiptuning av turbo-bensinmotoren

  I moderne turboladede bensinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske kontrollen av motoren en stadig viktigere rolle.

  Motorstyringsenheten behandler data fra mange sensorer og beregner derved, f.eks. den nødvendige injeksjonsmengden, det nødvendige turbotrykket, ønsket tenningstidspunkt, etc.

  Dermed blir data lest opp og behandlet av en rekke sensorer.

  For å oppnå en kraft- og forbruksoptimalisering, må disse parametrene optimaliseres. CPA er avhengig av den spesialutviklede motorspesifikke programvaren, som sikrer en påfølgende endring av fabrikkinnstilte kontrollparametere. Ved å optimalisere motordataene økes effekten merkbart og forbruket reduseres.

  Resultatet av nøyaktig innstilte og optimaliserte parametere er en merkbar økning i kraft og effektivitet. Alle relevante motordata blir registrert, sjekket og optimalisert i sanntid - men bare hvis sjåføren også ønsker og bruke kreftene.

  Selv under kraftøkningen forblir alle beskyttelses- og kontrollfunksjonene til kontrollenheten aktive.     

  Chiptuning med diesel motor

  Moderne turbodieselmotorer har allerede blitt overvåket og kontrollert av en motorstyringsenhet i flere tiår. Kontrolleren oppdager utallige verdier som injeksjonsmengde, innsprøytningstid, boosttrykk, hastighet osv. Disse dataene er inkludert i kontrollen og overvåkingen av motoren.

  CPA-innstillingsmodulen samler alle relevante data direkte til motorsensorene og leser informasjon om innsprøytningsmengde, injeksjonstidspunkt, boosttrykk, hastighet osv. Parametrene er optimalisert i sanntid i brøkdeler av et sekund av kartoptimaliseringsprogramvaren utviklet av oss og videresendt til motorstyringsenheten. Dette beregner nye verdier med dataene fra tuningmodulen vår og tilpasser samtidig de resterende kartene over motoren. Som et resultat beholder produsentens kontrollenhet kontrollen over motoren din til enhver tid, noe som betyr at sikkerhets- og beskyttelsessystemene forblir aktive.

  Motorens ekstra kraft oppnås ved målrettet sanntidsoptimalisering av motorsignalene. Effektiviteten og ytelsespotensialet til din motor økes merkbart av vår optimaliseringsstyringsenhet.

 • Karakteristisk optimalisering på gasspedalen

  Vår geniale programvare, spesielt utviklet for gasspedalen din, optimaliserer det karakteristiske for gasspedalen etter ønske. Sett PedalBox i sportsmodus. Som vist i diagrammet til venstre, vil du oppleve bilen din igjen med uovertruffen livlighet og sporty gassrespons. Bytte til komfortmodus (Eco II) tillater drivstoffeffektiv kjøring og kan være til stor hjelp i bytrafikk og trafikkstopp.

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.