40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Chiptuning Huanghai Auto

Chiptuning Huanghai - Produktene er omfattende busser, SUV-er og lastebiler. Tilhører morselskapet SG Automotive Group Co., Ltd. som produserer bildeler for blant annet JAC og Chery. Stiftelse SG. var 1984. I tillegg til enkeltdeler blir også kjøretøyer eksportert, destinasjoner er f.eks. Saudi-Arabia, Brasil og Sør-Afrika. Produksjonshaller er lokalisert i Juhu, Anhui og Shenyang. Chiptuning Huanghai tilbyr tilpasset og motorspesifikk programvare for økt ytelse.

Huanghai Auto chiptuning - datterselskapet til det kinesiske SG Automotive Group som ble grunnlagt i 1884. Busser, lastebiler, lette SUV-er og militære biler selges under merkenavnet Huanghai. Med et bredt utvalg av Huanghai Auto chiptuning, vil alle finne den her. SG Automotive produserer også reservedeler for det kinesiske markedet og eksporterer til destinasjoner som Brasil, Saudi-Arabia og Afrika. Huanghai Auto chiptuning tilbys med spesifikk programvare produsert i Tyskland.

Huanghai Auto Chiptuning - Huanghai Automotive er et undermerke av Liaoning SG Automotive Group, som hovedsakelig distribuerer SUV-er og pick-ups. Opprinnelsen til merket går tilbake til 1984 da det begynte å produsere terrengaksler. Huanghai Auto chiptuning tilbyr mange muligheter for optimalisering. For eksempel med modeller som N2, Raytour eller Aurora. Hvis det kan være litt mer kraft - Huanghai Auto chiptuning.

Huanghai Auto
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Huanghai Auto N3 2.5TD 2499 ccm 143 HP 105 kW 340 Nm JE4D25C
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Huanghai Auto N3 2.4T 2378 ccm 218 HP 160 kW 320 Nm 4K22D4T
Model series
N3

Fant du ikke bilen din?

Spør etter din bil nå. Vanligvis får du svar på samme dag!

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.