40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Chiptuning Maruti

Chiptuning Maruti - kjøretøyprodusent basert i India. Et annet navn - Maruti-Suzuki fordi Suzuki er veldig sterkt involvert. Modeller finner du hovedsakelig lavere middelsklasse til liten klasse. De er også europeiske land som Ungarn, Hellas og Nederland som tilbys. Siden 2009 var Nissan Pixo forberedt i hjemmet deres. Vi er glade for å gi bilen din mer damp og tilby Chiptuning Maruti.

Maruti chiptuning - 1981 Maruti Suzuki India Ltd. ble grunnlagt som et joint venture mellom den japanske produsenten og den indiske regjeringen. Suzuki eier for tiden 54% av aksjene. Hos Maruti produseres biler på lisens. Et eksempel kan være sigøynermodellen basert på Suzuki SJ. Selv med nyere modeller som Swift Maruti chiptuning er gjennomførbart. Inntektene fra 2016 peker på rekordoverskudd. Med Maruti chiptuning ønsker vi å bidra til suksess for produsenten.

Maruti chiptuning - Maruti produserer Suzuki-modeller under lisens for det indiske markedet. Gruppen ble stiftet 1981 som et joint venture mellom Suzuki og Indias regjering. Nesten monopol Maruti tar 53% av bilene i det indiske markedet. Produktene inkluderer modeller som Swift, Jimi eller Baleno. Hvis strøm mangler, er maruti chiptuning et alternativ som er verdt å vurdere. I India er det egne Maruti kjøreskoler nå. Vi er glade for å tilby Maruti chiptuning.

Maruti
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Maruti Ritz 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 HP 55 kW 190 Nm
Maruti Swift 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 HP 55 kW 190 Nm
Maruti SX4 1.3 CRDi 1248 ccm 90 HP 66 kW 200 Nm
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Model series
Ritz
Swift
SX4

Fant du ikke bilen din?

Spør etter din bil nå. Vanligvis får du svar på samme dag!

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.