Du har ikke valgt en bil enda Velg bil

Chiptuning Daewoo

Daewoo Chiptuning - en sørkoreansk bilprodusent med hovedkontor i Seoul, som ble General Motors Korea mars 2011. Selskapet er aktivt på mange områder, for eksempel stålproduksjon, våpenindustri eller finansiell transaksjon. Shipbuilding divisjon, separert 1999 og uavhengig produsent dukket opp Daewoo-Shipbuilding & Marine engineering. Siden 2005 solgte biler til Europa som Chevrolet. Daewoo Chiptuning, gjør bilen din til noe spesielt.

Daewoo chiptuning - Den sørkoreanske bilprodusenten ble kjøpt opp av Daewoo Group i 1983, men ble oppløst som følge av den asiatiske krisen i 2002 og overtatt av General Motors. Til tross for oppløsningen er det fortsatt mange modeller som Daewoo-chiptuning er mulig for. Gruppen er delt og er aktiv innen forskjellige sektorer som skipsbygging, stålforedling og til og med våpenindustrien. Siden 2005 selges det biler i Europa under navnet Chevrolet. Daewoo chiptuning gjør bilen din til noe helt spesielt.

Daewoo tuningbox - Daewoo Motor Company har eksistert siden 1970-tallet, da Sahen Motor deltok i et joint venture med Shinjin Motors og General Motors. I 1983 overtok Daewoo Group samarbeidet og skiftet navn til Daewoo Motor. På grunn av 1994-introduksjonen i Tyskland er modeller av Daewoo tuningbox også interessante i Europa. Kjøretøyene som er bygget i Sør-Korea selges på verdensmarkedet under navnet Chevrolet eller Holden. Få mer kraft ut av bilen din med Daewoo tuningbox.

Daewoo
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Model series

Fant du ikke bilen din?

Spør etter din bil nå. Vanligvis får du svar på samme dag!

Våre bil tester

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.