40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Chiptuning Daewoo

Daewoo Chiptuning - en sørkoreansk bilprodusent med hovedkontor i Seoul, som ble General Motors Korea mars 2011. Selskapet er aktivt på mange områder, for eksempel stålproduksjon, våpenindustri eller finansiell transaksjon. Shipbuilding divisjon, separert 1999 og uavhengig produsent dukket opp Daewoo-Shipbuilding & Marine engineering. Siden 2005 solgte biler til Europa som Chevrolet. Daewoo Chiptuning, gjør bilen din til noe spesielt.

Daewoo chiptuning - Den sørkoreanske bilprodusenten ble kjøpt opp av Daewoo Group i 1983, men ble oppløst som følge av den asiatiske krisen i 2002 og overtatt av General Motors. Til tross for oppløsningen er det fortsatt mange modeller som Daewoo-chiptuning er mulig for. Gruppen er delt og er aktiv innen forskjellige sektorer som skipsbygging, stålforedling og til og med våpenindustrien. Siden 2005 selges det biler i Europa under navnet Chevrolet. Daewoo chiptuning gjør bilen din til noe helt spesielt.

Daewoo chiptuning - Daewoo Motor Company har eksistert siden 1970-tallet, da Sahen Motor deltok i et joint venture med Shinjin Motors og General Motors. I 1983 overtok Daewoo Group samarbeidet og skiftet navn til Daewoo Motor. På grunn av 1994-introduksjonen i Tyskland er modeller av Daewoo chiptuning også interessante i Europa. Kjøretøyene som er bygget i Sør-Korea selges på verdensmarkedet under navnet Chevrolet eller Holden. Få mer kraft ut av bilen din med Daewoo chiptuning.

Daewoo
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Bilbetegnelse Kapasitet HP kW Nm Engine-ID
Model series

Fant du ikke bilen din?

Spør etter din bil nå. Vanligvis får du svar på samme dag!

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.