40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Ytelsesøkning: Chiptuning

Ytelsesøkning: Chiptuning
 • Programvare utvikling

  Den viktigste utviklingen innen chiptuning er i programvaren! Akkurat her overlater ekspertene fra utviklingsavdelingen til CPA Chiptuning ingenting til tilfeldighetene.

 • Dyno tester

  Som en del av vårt faglige utviklings- og koordineringsarbeid utfører vi mange tester på vår egen dyno. Her er programvaren optimalt tilpasset bilen.

 • Test for kjøreopplevelse

  I tester for kjøreopplevelse blir programvaren tilpasset de virkelige forholdene. I dette tilfellet blir mange kjøresituasjoner testet og sjekket, for eksempel akselerasjon, girskift, kjøring gjennom byen, kjøring i kø, kjøring på motorveien, langdistanseprøver, etc.

 • Langtids test

  Spesiell oppmerksomhet i utviklingen gjelder langvarige tester. De langsiktige testene gir informasjon om PowerBox langsiktig kompatibilitet med motoren, utviklingen av programvare og kvaliteten på maskinvaren under reelle forhold.

Teknologiene

Ulike motortyper krever forskjellige optimaliseringsløsninger.

 • SENT & i-ART - Fremtidens innstilling

  Som en av de ledende leverandørene i vår bransje, streber vi etter teknologiledelse og tilbyr allerede i dag de nye digitale teknologiene som

 • Boost pressure

  Turbotrykket og tilhørende ladeluftmengde er avgjørende parametere for å øke ytelsen til turbomotorer.

 • Kamaksel sensor

  Behandlingen av kamaksel signalet er avgjørende for å stille inn høykvalitetsmotorer i motorer med høy ytelse.

 • Injeksjons trykk

  Injeksjons trykket optimaliseres av injeksjonsmengde eller injeksjons tid og endres i korrelasjon til andre parametere.

 • CPA-Switch Tech

  Denne innovative teknologien gjør det mulig for PowerBox å behandle og optimalisere analoge eller digitale signaler.

 • Innsprøytningvolumet

  Innsprøytningvolumet må justeres pålitelig og presist for ytelses optimalisering.

Bensin motor

Tune besnsin motorer

Opptill 31 effekt økning

Velg bil

Diesel

Tune diesel motorer

Spar opptil 1 liter drivstoff

Velg bil
 • Karakteristisk kartoptimalisering med individuell programvare

  Med CPA Chiptuning mottar du alltid en programvare som er nøyaktig tilpasset din motor eller bil. En om justering er derfor ikke lenger nødvendig. Dette gjør det mulig å utnytte kraftreservene til motoren bedre uten å begrense levetiden. Digital motor optimalisering optimaliserer innstillingene i sanntid.

  Enkel installasjon av PowerBox

  1.

  Åpne panseret.

  2.

  Fjern motordekselet. I de fleste tilfeller er dekselet festet med klips og kan enkelt fjernes ved å trekke det opp.

  3.

  Finn kontakten på bilen. Ikke funnet: Send oss et bilde av motorrommet til technik@cpa-chiptuning.de og gi oss ditt ordrenummer.

  4.

  Trekk ut originalpluggen og koble det medfølgende CPA-kabelsettet med de to originale pluggene. Forsikre deg om at pluggen sitter godt på plass.

  5.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

  6.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

 • Chiptuning: Kompleks teknikk. Enkel installasjon. Stor effekt.

  Det som i dag fortsatt er definert som chiptuning, har teknikken til CPA lenge utviklet seg fra "enkel" chiptuning. Snarere involverer det komplekse algoritmer hvis programvare er utviklet av ingeniører og kombinert med kunnskap brukt av våre erfarne teknikere, noe som resulterer i en tilpasset kraftøkning for bilen din.

  Fokuset er på harmonien mellom maskinvare og bilspesifikk programvare. Derfor kan du som kunde være sikker på å få en best mulig ytelsesøkning på CPA.

  Vår påstand: maksimal ytelse og maksimal sikkerhet perfekt kombinert for bilen din!

 • De forskjellige motorene

  Chiptuning av turbo-bensinmotoren

  I moderne turboladede bensinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske kontrollen av motoren en stadig viktigere rolle.

  Motorstyringsenheten behandler data fra mange sensorer og beregner derved, f.eks. den nødvendige injeksjonsmengden, det nødvendige turbotrykket, ønsket tenningstidspunkt, etc.

  Dermed blir data lest opp og behandlet av en rekke sensorer.

  For å oppnå en kraft- og forbruksoptimalisering, må disse parametrene optimaliseres. CPA er avhengig av den spesialutviklede motorspesifikke programvaren, som sikrer en påfølgende endring av fabrikkinnstilte kontrollparametere. Ved å optimalisere motordataene økes effekten merkbart og forbruket reduseres.

  Resultatet av nøyaktig innstilte og optimaliserte parametere er en merkbar økning i kraft og effektivitet. Alle relevante motordata blir registrert, sjekket og optimalisert i sanntid - men bare hvis sjåføren også ønsker og bruke kreftene.

  Selv under kraftøkningen forblir alle beskyttelses- og kontrollfunksjonene til kontrollenheten aktive.     

  Chiptuning med diesel motor

  Moderne turbodieselmotorer har allerede blitt overvåket og kontrollert av en motorstyringsenhet i flere tiår. Kontrolleren oppdager utallige verdier som injeksjonsmengde, innsprøytningstid, boosttrykk, hastighet osv. Disse dataene er inkludert i kontrollen og overvåkingen av motoren.

  CPA-innstillingsmodulen samler alle relevante data direkte til motorsensorene og leser informasjon om innsprøytningsmengde, injeksjonstidspunkt, boosttrykk, hastighet osv. Parametrene er optimalisert i sanntid i brøkdeler av et sekund av kartoptimaliseringsprogramvaren utviklet av oss og videresendt til motorstyringsenheten. Dette beregner nye verdier med dataene fra tuningmodulen vår og tilpasser samtidig de resterende kartene over motoren. Som et resultat beholder produsentens kontrollenhet kontrollen over motoren din til enhver tid, noe som betyr at sikkerhets- og beskyttelsessystemene forblir aktive.

  Motorens ekstra kraft oppnås ved målrettet sanntidsoptimalisering av motorsignalene. Effektiviteten og ytelsespotensialet til din motor økes merkbart av vår optimaliseringsstyringsenhet.

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.