40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

PowerBox Nitro

PowerBox Nitro

Maksimal kraft
3.992,00 kr
fra 2.395,20 kr nei VAT
PowerBox Nitro - den øverste klassen i CPA Chiptuning produktutvalg. Den raske frekvensen til prosessoren og den detaljerte utarbeidede programvareutviklingen gjør PowerBox Nitro til vår toppmodell.
Flaggskipmerket til CPA chiptuning® - PowerBox Nitro. Med sin STM32L475 (90 MHz) prosessor er PowerBox Nitro på toppen av sortimentet vårt. Tuning i nanosekundområdet kan fungere veldig raskt og passe tilenhver kjøresituasjon. Som et ytterligere høydepunkt har den en fjernbryter som gjør det mulig å kontrollere avstemningsboksen fra innsiden av bilen.

Velg bil

2 års motorgaranti

Vi er overbevist om våre produkter og vår innstilling, og siden grunnleggelsen av selskapet vårt har vi ikke registrert noen skader på kundekjøretøy gjennom våre PowerBoxes. Av denne grunn vil vi gi deg sikkerhet med vår motorgaranti.

lær mer
Opptil 31% kraftøkning

Vi oppnår en kraftøkning på opptil 31% på mange biler. Søk på bilen din på "Bilvalg" og se den nøyaktige effekt økningen til bilen din.

Drivstoffbesparelse opptil 18%

Ved jevn kjøring reduserer du drivstofforbruket med opptil 18%. På den måten bidrar vi også til en mer miljøvennlig mobilitet med våre produkter. Ytelse og miljøvern er ikke lenger i konflikt!

Racing teknologi

Racing teknologi

Erfaring i racing

Leder- og utviklingsteamet på CPA Chiptuning kan se tilbake på mer enn 40 års racingerfaring innen motorsport. Disse inkluderer Formel 2 (EC), verdensmesterskap i motorsykkel racing, gokart racing, Supermoto og sist den nasjonale Superbike klassen.


Levende effektoptimalisering i nanosekundområdet

I våre PowerBoxes finner du bare raske og høykvalitets prosessorer. Toppmodellene til prosessorene våre jobber i nanosekundområdet og kan dermed sikre rask karakteristisk optimalisering. Den høye hastigheten understreker vårt engasjement for teknologiledelse!

Levende effektoptimalisering i nanosekundområdet
Justerbar effekt

Justerbar effekt

PowerBox vil bli levert med spesiell programvare til bilen din. Den enkelte programvaren er i standardinnstilling når den leveres, som du når som helst kan justere i henhold til dine ønsker og krav.


Gratis motorgaranti for PowerBox Ultra og PowerBox Nitro
 • 2 års motorgaranti

  Kjøp en PowerBox Nitro og få 2 års motorgaranti

 • Motorgaranti inkl. turbolader

  Trygt på veien, fra nå av med gratis motorgaranti inkl. Turbolader !

 • Ingen egenandel

  Motorgarantien inkluderer ikke en egenandel opp til maks. 5.000 €

 • Garanti direkte hos CPA

  Motorgarantien gis deg direkte av CPA (ingen tredjepart) lær mer

Ny SENT & i-ART-teknologi integrert

Ny SENT & i-ART-teknologi integrert

Igjen har de erfarne CPA-ingeniørene overbevist utviklingsmessig. Som en av de første produsentene ble utviklingsarbeidet presset under høyt press hos CPA. Resultatet er overbevisende. CPA Chiptuning tilbyr i dag fremragende løsninger for biler med SENT- eller i-ART-teknologi.

CPA-Switch Tech

Takket være den patenterte vekslingen av de enkelte kanalene er CPA PowerBox Nitro alltid det riktige valget.

 • Karakteristisk kartoptimalisering med individuell programvare

  Med CPA Chiptuning mottar du alltid en programvare som er nøyaktig tilpasset din motor eller bil. En om justering er derfor ikke lenger nødvendig. Dette gjør det mulig å utnytte kraftreservene til motoren bedre uten å begrense levetiden. Digital motor optimalisering optimaliserer innstillingene i sanntid.

  Enkel installasjon av PowerBox

  1.

  Åpne panseret.

  2.

  Fjern motordekselet. I de fleste tilfeller er dekselet festet med klips og kan enkelt fjernes ved å trekke det opp.

  3.

  Finn kontakten på bilen. Ikke funnet: Send oss et bilde av motorrommet til technik@cpa-chiptuning.de og gi oss ditt ordrenummer.

  4.

  Trekk ut originalpluggen og koble det medfølgende CPA-kabelsettet med de to originale pluggene. Forsikre deg om at pluggen sitter godt på plass.

  5.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

  6.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

 • Chiptuning: Kompleks teknikk. Enkel installasjon. Stor effekt.

  Det som i dag fortsatt er definert som chiptuning, har teknikken til CPA lenge utviklet seg fra "enkel" chiptuning. Snarere involverer det komplekse algoritmer hvis programvare er utviklet av ingeniører og kombinert med kunnskap brukt av våre erfarne teknikere, noe som resulterer i en tilpasset kraftøkning for bilen din.

  Fokuset er på harmonien mellom maskinvare og bilspesifikk programvare. Derfor kan du som kunde være sikker på å få en best mulig ytelsesøkning på CPA.

  Vår påstand: maksimal ytelse og maksimal sikkerhet perfekt kombinert for bilen din!

 • De forskjellige motorene

  Chiptuning av turbo-bensinmotoren

  I moderne turboladede bensinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske kontrollen av motoren en stadig viktigere rolle.

  Motorstyringsenheten behandler data fra mange sensorer og beregner derved, f.eks. den nødvendige injeksjonsmengden, det nødvendige turbotrykket, ønsket tenningstidspunkt, etc.

  Dermed blir data lest opp og behandlet av en rekke sensorer.

  For å oppnå en kraft- og forbruksoptimalisering, må disse parametrene optimaliseres. CPA er avhengig av den spesialutviklede motorspesifikke programvaren, som sikrer en påfølgende endring av fabrikkinnstilte kontrollparametere. Ved å optimalisere motordataene økes effekten merkbart og forbruket reduseres.

  Resultatet av nøyaktig innstilte og optimaliserte parametere er en merkbar økning i kraft og effektivitet. Alle relevante motordata blir registrert, sjekket og optimalisert i sanntid - men bare hvis sjåføren også ønsker og bruke kreftene.

  Selv under kraftøkningen forblir alle beskyttelses- og kontrollfunksjonene til kontrollenheten aktive.     

  Chiptuning med diesel motor

  Moderne turbodieselmotorer har allerede blitt overvåket og kontrollert av en motorstyringsenhet i flere tiår. Kontrolleren oppdager utallige verdier som injeksjonsmengde, innsprøytningstid, boosttrykk, hastighet osv. Disse dataene er inkludert i kontrollen og overvåkingen av motoren.

  CPA-innstillingsmodulen samler alle relevante data direkte til motorsensorene og leser informasjon om innsprøytningsmengde, injeksjonstidspunkt, boosttrykk, hastighet osv. Parametrene er optimalisert i sanntid i brøkdeler av et sekund av kartoptimaliseringsprogramvaren utviklet av oss og videresendt til motorstyringsenheten. Dette beregner nye verdier med dataene fra tuningmodulen vår og tilpasser samtidig de resterende kartene over motoren. Som et resultat beholder produsentens kontrollenhet kontrollen over motoren din til enhver tid, noe som betyr at sikkerhets- og beskyttelsessystemene forblir aktive.

  Motorens ekstra kraft oppnås ved målrettet sanntidsoptimalisering av motorsignalene. Effektiviteten og ytelsespotensialet til din motor økes merkbart av vår optimaliseringsstyringsenhet.

4-fold digital optimalisering

4-fold digital optimalisering

Ved å kontrollere (optimalisere) opptil 4 kanaler, kan tusenvis av parametre per sekund justeres for optimal ytelse i alle områder i den respektive kjøresituasjonen.

4 kanaler

Bruken av opptil 4 kanaler gir utviklere og ingeniører en veldig presis og effektiv koordinering av programvaren. Opptil 15 forskjellige parametere er optimalisert.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.