40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

PowerBox Pro

PowerBox Pro

Den beste inngangen
1.592,00 kr
fra 1.192,00 kr nei VAT
PowerBox Pro er vår inngangsnivå tuning. Mer merkbar ytelse og god valuta for pengene er noen av hovedargumentene for PowerBox Pro.
PowerBox Pro har en pålitelig 16Mhz prosessor ATmega328. PowerBox Pro imponerer med et vanntett og horisontalt delt aluminiumhus. Disse funksjonene, så vel som den spesialproduserte bilkontakten, er sterke argumenter for PowerBox Pro.

Velg bil

Opptil 24% kraftøkning

Vi oppnår en kraftøkning på opptil 24% på mange biler. Søk på bilen din på "Bilvalg" og se den nøyaktige ekstra effekten til bilen din.

Drivstoffbesparelse opptil 10%

Ved jevn kjøring reduserer du drivstofforbruket med opptil 10%. På den måten bidrar vi også til en mer miljøvennlig mobilitet med våre produkter. Ytelse og miljøvern er ikke lenger i konflikt!

Racing teknologi

Racing teknologi

Erfaring i racing

Leder- og utviklingsteamet på CPA Chiptuning kan se tilbake på mer enn 40 års racingerfaring innen motorsport. Disse inkluderer Formel 2 (EC), verdensmesterskap i motorsykkel racing, gokart racing, Supermoto og sist den nasjonale Superbike klassen.


Levende effektoptimalisering i nanosekundområdet

I våre PowerBoxes finner du bare raske og høykvalitets prosessorer. Toppmodellene til prosessorene våre jobber i nanosekundområdet og kan dermed sikre rask karakteristisk optimalisering. Den høye hastigheten understreker vårt engasjement for teknologiledelse!

Levende effektoptimalisering i nanosekundområdet
Justerbar effekt

Justerbar effekt

PowerBox vil bli levert med spesiell programvare til bilen din. Den enkelte programvaren er i standardinnstilling når den leveres, som du når som helst kan justere i henhold til dine ønsker og krav.


 • Karakteristisk kartoptimalisering med individuell programvare

  Med CPA Chiptuning mottar du alltid en programvare som er nøyaktig tilpasset din motor eller bil. En om justering er derfor ikke lenger nødvendig. Dette gjør det mulig å utnytte kraftreservene til motoren bedre uten å begrense levetiden. Digital motor optimalisering optimaliserer innstillingene i sanntid.

  Enkel installasjon av PowerBox

  1.

  Åpne panseret.

  2.

  Fjern motordekselet. I de fleste tilfeller er dekselet festet med klips og kan enkelt fjernes ved å trekke det opp.

  3.

  Finn kontakten på bilen. Ikke funnet: Send oss et bilde av motorrommet til technik@cpa-chiptuning.de og gi oss ditt ordrenummer.

  4.

  Trekk ut originalpluggen og koble det medfølgende CPA-kabelsettet med de to originale pluggene. Forsikre deg om at pluggen sitter godt på plass.

  5.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

  6.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

 • Chiptuning: Kompleks teknikk. Enkel installasjon. Stor effekt.

  Det som i dag fortsatt er definert som chiptuning, har teknikken til CPA lenge utviklet seg fra "enkel" chiptuning. Snarere involverer det komplekse algoritmer hvis programvare er utviklet av ingeniører og kombinert med kunnskap brukt av våre erfarne teknikere, noe som resulterer i en tilpasset kraftøkning for bilen din.

  Fokuset er på harmonien mellom maskinvare og bilspesifikk programvare. Derfor kan du som kunde være sikker på å få en best mulig ytelsesøkning på CPA.

  Vår påstand: maksimal ytelse og maksimal sikkerhet perfekt kombinert for bilen din!

 • De forskjellige motorene

  Chiptuning av turbo-bensinmotoren

  I moderne turboladede bensinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske kontrollen av motoren en stadig viktigere rolle.

  Motorstyringsenheten behandler data fra mange sensorer og beregner derved, f.eks. den nødvendige injeksjonsmengden, det nødvendige turbotrykket, ønsket tenningstidspunkt, etc.

  Dermed blir data lest opp og behandlet av en rekke sensorer.

  For å oppnå en kraft- og forbruksoptimalisering, må disse parametrene optimaliseres. CPA er avhengig av den spesialutviklede motorspesifikke programvaren, som sikrer en påfølgende endring av fabrikkinnstilte kontrollparametere. Ved å optimalisere motordataene økes effekten merkbart og forbruket reduseres.

  Resultatet av nøyaktig innstilte og optimaliserte parametere er en merkbar økning i kraft og effektivitet. Alle relevante motordata blir registrert, sjekket og optimalisert i sanntid - men bare hvis sjåføren også ønsker og bruke kreftene.

  Selv under kraftøkningen forblir alle beskyttelses- og kontrollfunksjonene til kontrollenheten aktive.     

  Chiptuning med diesel motor

  Moderne turbodieselmotorer har allerede blitt overvåket og kontrollert av en motorstyringsenhet i flere tiår. Kontrolleren oppdager utallige verdier som injeksjonsmengde, innsprøytningstid, boosttrykk, hastighet osv. Disse dataene er inkludert i kontrollen og overvåkingen av motoren.

  CPA-innstillingsmodulen samler alle relevante data direkte til motorsensorene og leser informasjon om innsprøytningsmengde, injeksjonstidspunkt, boosttrykk, hastighet osv. Parametrene er optimalisert i sanntid i brøkdeler av et sekund av kartoptimaliseringsprogramvaren utviklet av oss og videresendt til motorstyringsenheten. Dette beregner nye verdier med dataene fra tuningmodulen vår og tilpasser samtidig de resterende kartene over motoren. Som et resultat beholder produsentens kontrollenhet kontrollen over motoren din til enhver tid, noe som betyr at sikkerhets- og beskyttelsessystemene forblir aktive.

  Motorens ekstra kraft oppnås ved målrettet sanntidsoptimalisering av motorsignalene. Effektiviteten og ytelsespotensialet til din motor økes merkbart av vår optimaliseringsstyringsenhet.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.