40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Connective System

Connective System

Vår favoritt
5.592,00 kr
fra 3.355,20 kr nei VAT
Kraftnivåene til PowerBox kan styres av PedalBox! Du har kraften i hendene. Kontroller effektnivået på bilen din eller PowerBox Nitro - enkelt med PedalBox.
PowerBox Nitro gjør det mulig for Chiptuning i nanosekundområdet og tilpasser, via realtidskartoptimalisering. kjøresituasjon perfekt. PedalBox tillater et merkbart bedre gassrespons og dermed en sportsligere håndtering. Når det gjelder sikkerhet er PedalBox med sitt Multy-prosessor-system langt foran konkurrentene. Samspillet mellom PowerBox Nitro og PedalBox gir enkle modusendringer. Ved å trykke på + -knappen (PedalBox) er responsen på gasspedalen merkbart sportigere og PowerBox Nitro endrer effektnivået til løp.

Velg bil

Hver gang er du tilkoblet

Ingen kjedelig tilkobling via Bluetooth og du trenger ikke grave ut en smarttelefon - bare alltid tilkoblet og klar til bruk!

Kraft ved å trykke på en knapp

Et trykk på + -knappen på PedalBox er nok til å endre responsen på gasspedalen og øke effektnivået til bilen din. Opptil 31% økning i ytelse og en spotslig gassrespons kun ved å trykke på en knapp, veldig behagelig fra bilens interiør.

Perfekt kombinert

Den optimaliserte responsen med vår PedalBox er det perfekte tilskuddet til chiptuning.

Racing teknologi

Racing teknologi

Erfaring i racing

Leder- og utviklingsteamet på CPA Chiptuning kan se tilbake på mer enn 40 års racingerfaring innen motorsport. Disse inkluderer Formel 2 (EC), verdensmesterskap i motorsykkel racing, gokart racing, Supermoto og sist den nasjonale Superbike klassen.


Levende effektoptimalisering i nanosekundområdet

I våre PowerBoxes finner du bare raske og høykvalitets prosessorer. Toppmodellene til prosessorene våre jobber i nanosekundområdet og kan dermed sikre rask karakteristisk optimalisering. Den høye hastigheten understreker vårt engasjement for teknologiledelse!

Levende effektoptimalisering i nanosekundområdet

Optimalisering ved gassen

 • Sport+

  veldig rasende pedalrespons

 • Sport

  sporty pedal respons

 • Fabrikk

  near-serie pedal respons

 • Eco

  forsinket pedal respons

 • Eco II

  behagelig pedalrespons

  Klikk her ↓
Klikk her
Klikk her

Effektnivå på motoren

Effektnivå på motoren
Effektivitet
Sport
Race
 • Race

  maksimal ytelsesøkning, lav drivstoffbesparelse

 • Sport

  merkbar økning i ytelse, lav drivstoffbesparelse

 • Effektivitet

  lav effektøkning, maksimal drivstoffbesparelse

Ny SENT & i-ART-teknologi integrert

Ny SENT & i-ART-teknologi integrert

Igjen har de erfarne CPA-ingeniørene overbevist utviklingsmessig. Som en av de første produsentene ble utviklingsarbeidet presset under høyt press hos CPA. Resultatet er overbevisende. CPA Chiptuning tilbyr i dag fremragende løsninger for biler med SENT- eller i-ART-teknologi.

CPA-Switch Tech

Takket være den patenterte vekslingen av de enkelte kanalene er CPA PowerBox Nitro alltid det riktige valget.

 • Karakteristisk kartoptimalisering med individuell programvare

  Med CPA Chiptuning mottar du alltid en programvare som er nøyaktig tilpasset din motor eller bil. En om justering er derfor ikke lenger nødvendig. Dette gjør det mulig å utnytte kraftreservene til motoren bedre uten å begrense levetiden. Digital motor optimalisering optimaliserer innstillingene i sanntid.

  Enkel installasjon av PowerBox

  1.

  Åpne panseret.

  2.

  Fjern motordekselet. I de fleste tilfeller er dekselet festet med klips og kan enkelt fjernes ved å trekke det opp.

  3.

  Finn kontakten på bilen. Ikke funnet: Send oss et bilde av motorrommet til technik@cpa-chiptuning.de og gi oss ditt ordrenummer.

  4.

  Trekk ut originalpluggen og koble det medfølgende CPA-kabelsettet med de to originale pluggene. Forsikre deg om at pluggen sitter godt på plass.

  5.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

  6.

  Koble CPA PowerBox til riktig plugg (CPA-plugg) på kabelsettet.

  Enkel installasjon av PedalBox

  1.

  Koble til gass pedalen. Løsne om nødvendig pedalen fra gulvet for og komme til kontakten.

  2.

  Trekk den originale pluggen av gasspedalen.

  3.

  Sett det medfølgende ledningsnettet (adapteren) mellom gasspedalen og den originale pluggforbindelsen.

  4.

  Koble PedalBox til det medfølgende ledningsnettet.

  5.

  Fest gasspedalen igjen. Forsikre deg om at kontakten sitter godt.

  6.

  Om ønskelig kan du feste PedalBox kontrollen på et passende sted med den medfølgende limstrimmelen.

 • Chiptuning: Kompleks teknikk. Enkel installasjon. Stor effekt.

  Det som i dag fortsatt er definert som chiptuning, har teknikken til CPA lenge utviklet seg fra "enkel" chiptuning. Snarere involverer det komplekse algoritmer hvis programvare er utviklet av ingeniører og kombinert med kunnskap brukt av våre erfarne teknikere, noe som resulterer i en tilpasset kraftøkning for bilen din.

  Fokuset er på harmonien mellom maskinvare og bilspesifikk programvare. Derfor kan du som kunde være sikker på å få en best mulig ytelsesøkning på CPA.

  Vår påstand: maksimal ytelse og maksimal sikkerhet perfekt kombinert for bilen din!

 • De forskjellige motorene

  Chiptuning av turbo-bensinmotoren

  I moderne turboladede bensinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske kontrollen av motoren en stadig viktigere rolle.

  Motorstyringsenheten behandler data fra mange sensorer og beregner derved, f.eks. den nødvendige injeksjonsmengden, det nødvendige turbotrykket, ønsket tenningstidspunkt, etc.

  Dermed blir data lest opp og behandlet av en rekke sensorer.

  For å oppnå en kraft- og forbruksoptimalisering, må disse parametrene optimaliseres. CPA er avhengig av den spesialutviklede motorspesifikke programvaren, som sikrer en påfølgende endring av fabrikkinnstilte kontrollparametere. Ved å optimalisere motordataene økes effekten merkbart og forbruket reduseres.

  Resultatet av nøyaktig innstilte og optimaliserte parametere er en merkbar økning i kraft og effektivitet. Alle relevante motordata blir registrert, sjekket og optimalisert i sanntid - men bare hvis sjåføren også ønsker og bruke kreftene.

  Selv under kraftøkningen forblir alle beskyttelses- og kontrollfunksjonene til kontrollenheten aktive.     

  Chiptuning med diesel motor

  Moderne turbodieselmotorer har allerede blitt overvåket og kontrollert av en motorstyringsenhet i flere tiår. Kontrolleren oppdager utallige verdier som injeksjonsmengde, innsprøytningstid, boosttrykk, hastighet osv. Disse dataene er inkludert i kontrollen og overvåkingen av motoren.

  CPA-innstillingsmodulen samler alle relevante data direkte til motorsensorene og leser informasjon om innsprøytningsmengde, injeksjonstidspunkt, boosttrykk, hastighet osv. Parametrene er optimalisert i sanntid i brøkdeler av et sekund av kartoptimaliseringsprogramvaren utviklet av oss og videresendt til motorstyringsenheten. Dette beregner nye verdier med dataene fra tuningmodulen vår og tilpasser samtidig de resterende kartene over motoren. Som et resultat beholder produsentens kontrollenhet kontrollen over motoren din til enhver tid, noe som betyr at sikkerhets- og beskyttelsessystemene forblir aktive.

  Motorens ekstra kraft oppnås ved målrettet sanntidsoptimalisering av motorsignalene. Effektiviteten og ytelsespotensialet til din motor økes merkbart av vår optimaliseringsstyringsenhet.

 • Karakteristisk optimalisering på gasspedalen

  Vår geniale programvare, spesielt utviklet for gasspedalen din, optimaliserer det karakteristiske for gasspedalen etter ønske. Sett PedalBox i sportsmodus. Som vist i diagrammet til venstre, vil du oppleve bilen din igjen med uovertruffen livlighet og sporty gassrespons. Bytte til komfortmodus (Eco II) tillater drivstoffeffektiv kjøring og kan være til stor hjelp i bytrafikk og trafikkstopp.

4-fold digital optimalisering

4-fold digital optimalisering

Ved å kontrollere (optimalisere) opptil 4 kanaler, kan tusenvis av parametre per sekund justeres for optimal ytelse i alle områder i den respektive kjøresituasjonen.

4 kanaler

Bruken av opptil 4 kanaler gir utviklere og ingeniører en veldig presis og effektiv koordinering av programvaren. Opptil 15 forskjellige parametere er optimalisert.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.