Du har ikke valgt en bil enda Velg bil

Bentley Continental GT Speed ​​Chiptuning

Motor-spesifikk effektøkning

Når du tror det ikke er noen bedre måte, vil du bli lært bedre, som her med GT Speed. Forgjengeren var allerede en kunngjøring. Nå slår den brutale W-12-motoren i GT Speed med 659 HK og utrolige 900 NM, noe som betyr at en toppfart på 335 km / t er mulig. Den nye åtte-trinns girkassen med dobbel clutch muliggjør nå skiftetider som er dobbelt så raske som for den vanlige GT. Når det gjelder lyd, har GT Speed også forbedret det, noe som høres veldig bra ut. Permanent firehjulsdrift og firehjulsstyring bidrar til perfekt håndtering i enhver kjøresituasjon. En Bentley Continental GT Speed Chiptuning er tilgjengelig for de som ønsker enda mer kraft.

ytelsesdiagram Bentley Continental GT Speed
21.04.2021

Bentley : Videre testing

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem tilbyr flere fordeler som gasspedalinnstilling og chiptuning kombinert for å skape en flott kjøreopplevelse. Test CPA-ytelsesøkningsproduktene for Bentley Continental GT.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Overbevis deg selv om CPA Chiptuning og den motorspesifikke programvaren for å øke kraften til Bentley Bentayga. PowerBox fra CPA og spesialutviklet programvare fungerer veldig bra sammen.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Utførelse av høy kvalitet i luksusbilen Bentley Continental GT V8. Vi vil gjerne gjøre vår del her og tilby en høy kvalitet PowerBox med motorspesifikk chiptuning.

Våre bil tester

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.