40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Motorspesifikk kraftøkning

Maybach GLS-Class (X167) GLS600 chiptuning

Maybach GLS 600, slik fungerer ekte SUV-luksus. Her beviser Mercedes sin evne igjen. Hvis du tror det allerede er alt i en luksus-SUV, går Mercedes-utviklerne alltid et hakk videre. Fokuset er på passasjerene til den edle Maybach GLS 600. Støyreduksjon i enhver kjøresituasjon og en spesialutviklet Maybach-kjøremodus skal ta passasjerene bort fra enhver oppfatning av å starte og akselerere. For å komme inn og ut av den edle SUV-statusen som er passende, er det opplyste løpebrett som er skjult under kroppen når de ikke er i bruk. Maybach er utstyrt med en V8 biturbo-motor med 558 HK og 730 NM, ekstra kraft er tilgjengelig med EQ Boost (22 HK), den nye ni-trinns automatikken fungerer sensasjonelt. CPA Performance har utviklet en spesiell kraftoppgradering for Maybach som gir den edle SUV-en ytterligere 120 NM og nesten 100 HK.

ytelsesdiagram Maybach GLS-Class (X167) GLS600
01.04.2021

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.