40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

lignede biler

Majestetisk 12-sylindret med off-road ambisjoner

Bentley Bentayga Chiptuning

Den raskeste SUV i verden har virkelig alt ditt hjerte ønsker. Ren og moderne luksus i interiøret, en 608 hk 12-sylindret motor med 900 Nm dreiemoment som ikke slutter før 306 km / t. Den ene eller den andre supersportsbilføreren har ingen ord. Takket være luftfjæring og rullestabilisering er 2,6 tonns lastebilen ekstremt stille på veien. Bentayga liker spesielt de lange kurvene, men den mestrer også bratte svinger med letthet. Håndteringen er overbevisende i enhver kjøresituasjon. Apropos, ingeniørene ved CPA Performance kunne ikke motstå og har tryllet frem litt ekstra kraft til Hennes Majestet. Hele 140 Nm og nesten 100 HK er tilgjengelig for Bentayga, som føles utenomjordisk.

ytelsesdiagram Bentley Bentayga
12.02.2021

Bentley : Videre testing

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

Betydelig ekstra kraft til din Bentley med tuning fra CPA. Gasspedal tuning med PedalBox og forskjellige effektnivå.

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem tilbyr flere fordeler som gasspedalinnstilling og chiptuning kombinert for å skape en flott kjøreopplevelse. Test CPA-ytelsesøkningsproduktene for Bentley Continental GT.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Utførelse av høy kvalitet i luksusbilen Bentley Continental GT V8. Vi vil gjerne gjøre vår del her og tilby en høy kvalitet PowerBox med motorspesifikk chiptuning.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.