Du har ikke valgt en bil enda Velg bil

Porsche 911 991 Turbo S PedalBox

The Porsche 911 991 Turbo S, just wow

Innovasjonene som aktive motorfester, bakakselstyring, rullekompensasjon, aktive spoilere, keramiske bremser og den perfekte firehjulsdriften gir enorm kjøreglede. CPA-ingeniørene ønsket å legge til prikken over i-en og oppnådde en optimalisering av gasspedalens responsadferd med den spesialutviklede CPA PedalBox. Bruk PedalBox til å kontrollere gasspedalen i forskjellige trinn. Modus fra Eco II til Sport + kan enkelt velges ved å trykke på en knapp og tilpasses forskjellige kjøresituasjoner. Den presise håndteringen av den i utgangspunktet firehjulsdrevne Turbo gir god trekkraft, selv i dårlig vær. I det indre har Porsche lykkes med å skape et optimalt menneske - maskin forhold. De perfekt multi-justerbare sportsseter sammen med det nydesignede rattet utgjør et perfekt team. Så konklusjonen kan bare være: overbevisende, oppsiktsvekkende, en drøm.

ytelsesdiagram Porsche 911 991 Turbo S
08.12.2020

Porsche : Videre testing

12.06.2018
  • Porsche 911 991 Carrera 4

Med de spesifikke funksjonene i CPA PowerBox når Porsche 911 Carrera 4 sitt fulle potensiale. En ytelsesøkning på opptil 20% er resultatet, i forbindelse med CPA Connective System forbedrer også gassresponsen.

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Den spesialutviklede programvaren gir din Porsche Macan S Diesel en fantastisk ytelse. Kombinasjonen av PowerBox Nitro og PedalBox er også en nyhet som vil gi deg mye moro.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Vi oppnådde en sterk effektforbedring med Porsceh chiptuning, inkludert at dreiemomenten økte betraktelig.

03.07.2019
  • Porsche Macan S

Med CPA PowerBox kan man oppnå en ytelsesøkning på opptil 80 hk, noe som også er tydelig merkbar. Langvarige tester og motorspesifikk programvareutvikling letter det gode samarbeidet mellom CPA PowerBox og Porsche Macan S

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

PowerBox fra CPA Chiptuning, en betydelig kraftøkning kan oppnås. Dette gjør bilen din mer sporty.

05.12.2018
  • Porsche Panamera (II)

Opplev hverdags livet sammen med en fantastisk ytelse. Cpa powerboks Nitro levere ytterligere 86 Hk i Porsche Panamera Sport Turismo

Våre bil tester

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.