40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

På dyno: Bentley Continental GT V8

Motorspesifikk programvareutvikling: Bentley Continental GT V8

Grand Touring omdefinert. Vanlig og enkel, edel i alle situasjoner. CPA Performance var heldig som fikk reise med luksusbilen i noen dager. Etter å ha kommet inn i de utrolig flotte bodene til Bentley, er du omgitt av en orgie laget av skinn og tre av høy kvalitet. Motoren utstyrt med to turboladere med dobbel girkasse og dobbel girkasse gir 550 HK og 770 NM-serien. CPA-ingeniørene har lagt til den berømte prikken over i-en. Perfekt matchet ekstra kraft med CPA PowerBox Nitro - ubeskrivelig.

ytelsesdiagram Bentley Continental GT V8
03.11.2020

Bentley : Videre testing

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem tilbyr flere fordeler som gasspedalinnstilling og chiptuning kombinert for å skape en flott kjøreopplevelse. Test CPA-ytelsesøkningsproduktene for Bentley Continental GT.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

Betydelig ekstra kraft til din Bentley med tuning fra CPA. Gasspedal tuning med PedalBox og forskjellige effektnivå.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Overbevis deg selv om CPA Chiptuning og den motorspesifikke programvaren for å øke kraften til Bentley Bentayga. PowerBox fra CPA og spesialutviklet programvare fungerer veldig bra sammen.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.