Du har ikke valgt en bil enda Velg bil

Chiptuning for Trumpchi GS5

Vi optimaliserer Trumpchi GS5 og oppnår topp resultater

Visuelt liker vi virkelig Trumpchi GS5 1.8T, storebror til GS4. Nå er 177 HP og 265 Nm generelt gode verdier, men litt mer kraft kan hjelpe med en SUV av størrelsen. Spesielt når du trekker campingvogner, tilhengere eller når du transporterer tunge gjenstander, kan innstilling på fjellet eller forbikjøring være nyttig og gi nødvendig sikkerhet. De termiske belastningene i motoren ble sjekket i våre tester med alle interne sensorer. Eksterne temperatursensorer fra vårt CPA-målesystem ble brukt spesielt for kjøretesten i varme motorromstemperaturer for å overvåke den nøyaktige temperaturutviklingen ved full belastning. Til slutt kom teknikerne våre opp med en effektøkning på 45 hk og 69 Nm gjennom chiptuning - alltid med tanke på motorens holdbarhet.

ytelsesdiagram Trumpchi GS5 1.8T
29.07.2019

Trumpchi : Videre testing

20.01.2020
  • Trumpchi GS4 1.5T

Ekstra kraft for Trumpchi fra CPA Performance med PowerBox. Trumpchi chiptuning for en merkbar økning i kraft og mer kjøreglede

Våre bil tester

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.