40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Bentley Continental GT

Chiptuning Bentley Continental GT

Bentley har stolt 467 kW og 900 Nm seriell kraft. Ulike moduser kan velges for fjæring for å få mer komfort på veiene. Det er enda mer behagelig med vår PedalBox. Med den kan du styre gassresponsen optimalt og velge mellom Eco II og Sport + -modus. PedalBox vår i kombinasjon med PowerBox blir til vårt ConnectiveSystem som du kan kontrollere ikke bare gassresponsen, men også den ekstra kraften. Effektnivåene velges enkelt fra interiøret via PedalBox. Her kan oppnås en bemerkelsesverdig økning i kraft på opptil 101 hk og 141 Nm. Opplev bilen din med en merkbar kraftøkning med CPA-ytelse.

ytelsesdiagram Bentley Continental GT
24.09.2019

Bentley : Videre testing

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Overbevis deg selv om CPA Chiptuning og den motorspesifikke programvaren for å øke kraften til Bentley Bentayga. PowerBox fra CPA og spesialutviklet programvare fungerer veldig bra sammen.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Utførelse av høy kvalitet i luksusbilen Bentley Continental GT V8. Vi vil gjerne gjøre vår del her og tilby en høy kvalitet PowerBox med motorspesifikk chiptuning.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

Betydelig ekstra kraft til din Bentley med tuning fra CPA. Gasspedal tuning med PedalBox og forskjellige effektnivå.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.