Du har ikke valgt en bil enda Velg bil

Chiptuning for the VW UP GTI

VW UP GTI 1.0 L

Nå får til og med den minste i VW familien GtI Stempelet. GtI har vært forbeholdt diverse oppgraderinger av VW Golf. Er så UP verdt GTI stempelet ? Som standard så henter UP sine originale 115 Hk fra en 1,0 liter tresylindret motor, Høres nok ut når en tenker på vekt / størrelse. Men, med respekt til GTI navnet så er det " lack of power". Løsningen er CPA powerboks, spesielt utviklet software og ytelsen øker med hele 31 Hk og 54 Nm. Ikke lite på en så liten og lett bil. Vw ingeniørene har gitt GTI èn noen lekre ting som forbedrede stabilisatorer, Hardere dempere, forbedrede opphengsarmer. Alt dette forbedrer den sporty kjørestilen. Og nå: med forbedret ytelse med CPA powerboks, Så føler vi virkelig den kan kalles seg en verdig VW GTI.

ytelsesdiagram VW Up 1.0 GTI
14.12.2018

VW : Videre testing

05.06.2018
  • VW Arteon 2.0 TDI SCR

For etterfølgeren til VW Passat av CPA Chiptuning er opptil 28% mer kraft mulig. Forbruket kan også reduseres med opptil 1 liter / 100 km, overbevis deg selv og bestill PowerBox Nitro i dag.

26.01.2021
  • VW Golf VIII Variant (CD) 2.0 TDI

Den motorspesifikke programvaren gir et flott resultat for mer kraft for VW Golf 8 Variant og PowerBox. Perfekt tilpasset programvare og maskinvare i harmoni for å øke kraften til din VW Golf 8 Variant.

06.10.2015
  • VW Up 1.0 TSI

Me Powerbox Nitro fra Cpa blir det en signifikant effekt økning. La oss overbevise deg med resultatet, prøv vår CPA chiptuning powerboks på din bil.

21.10.2015
  • VW Scirocco III 2.0 TDI (CR)

Kombinasjon av hverdagsløp og banerase takket være PowerBoxene våre. En økning i effekten på rundt 50 hestekrefter oppnådde vi gjennom flere tester. dens unyttige, men dynamiske design fra Volkswagen overbeviste CPA-teamet.

18.12.2015
  • VW Jetta VI 1.6 TDI DPF

Takket være vår spesial utviklede software får vi en effekt økning på 27% i Jetta n. Dens tidligere "image" tilhører fortiden.

20.11.2020
  • VW T-Roc R 4Motion

Etter langvarig test og intensiv dataopptak har CPA-ingeniørene utviklet motorspesifikk programvare for VW T-Roc R for å øke kraften. Overbevis deg selv om riktig chiptuning.

Våre bil tester

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.