Du har ikke valgt en bil enda Velg bil

Cpa skjerper " shooting brake".

Porsche Panamera Sport Turismo

Verdens premiere for den første Shooting Brake Panamera på Geneve motor show i 2017. Vi tok en nærmere titt på Porsche og testet den skikkelig både på vei og på dyno. Porsche skryter "Shooting brake" som mere tilpassed versjon til daglig bruk enn Panamera. Sportslig skal den likevel ikke ha mistet noe. Kritisk vurdert, likevel, litt mangel på krefter. Men, vi har jo Cpa powerboks på lur. Takket være våre ingeniører så ble det utvilet en spesial tilpassed software til bilen. Porsceh Panamaera SPort Turisom levere nå 86 Hk mere. På toppen av dette kommer det også økt dreiemoment på 115 Nm som sikrer en nydelig start på en akselerasjon. For ikke å nevne økt bunndrag også.

ytelsesdiagram Porsche Panamera (II)
05.12.2018

Porsche : Videre testing

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Den spesialutviklede programvaren gir din Porsche Macan S Diesel en fantastisk ytelse. Kombinasjonen av PowerBox Nitro og PedalBox er også en nyhet som vil gi deg mye moro.

03.07.2019
  • Porsche Macan S

Med CPA PowerBox kan man oppnå en ytelsesøkning på opptil 80 hk, noe som også er tydelig merkbar. Langvarige tester og motorspesifikk programvareutvikling letter det gode samarbeidet mellom CPA PowerBox og Porsche Macan S

29.07.2018
  • Porsche Cayenne (PO536)

Gi din Porsche Cayenne ekstra kraft med opp til 26%!. Hk kommer opp i 427 og opplev den kraftige V6èn hvordan den samarbeider med CPA chiptuning.

08.12.2020
  • Porsche 911 991 Turbo S

PedalBox fra CPA Performance støtter deg i forskjellige kjøresituasjoner med forskjellige moduser fra Eco II til Sport +. Så du kan justere og kontrollere gassresponsen fra økonomisk til sportsmodus selv.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Vi oppnådde en sterk effektforbedring med Porsceh chiptuning, inkludert at dreiemomenten økte betraktelig.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

PowerBox fra CPA Chiptuning, en betydelig kraftøkning kan oppnås. Dette gjør bilen din mer sporty.

Våre bil tester

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.