40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Citroen C4 Cactus (II) PureTech 110

Ekstravagant SUV ved CPA-testen

Individuell programvareutvikling ved CPA-testen for Citroen C4 Cactus. Den franske bilprodusenten tilbyr med C4 Cactus en SUV i lavere middelklasse. Citroen skiller seg ut for første øyeblikk på grunn av sin fancy kropp. Vi føler interiøret som klart og ryddig. Berøringsskjermen tar over de fleste funksjonene på grunn av det, en enkel betjening er mulig og mange brytere elimineres. Dette er hvor enkelt og intuitivt også CPA Connective System kan betjenes. Bare velg ønsket effektnivå via PedalBox i interiøret, og den vil tilpasses innstillingen til PowerBox Nitro. Så du kan aktivere ekstra 29 hk og kombinere perfekt med gasspedalinnstillingen. Vi er glade for chiptuning for Citroen C4 Cactus.

ytelsesdiagram Citroen C4 Cactus (II) PureTech 110
29.05.2019

Citroen : Videre testing

18.12.2015
  • Citroen DS3 1.6 THP 165

CPA Chiptuning fikk igjen en test med suksess og oppnådde en imponerende ytelse ved tuning av Citroen DS3. Overbevis deg selv om resultatet og bestem deg for Chiptuning av CPA.

18.12.2015
  • Citroen DS3 HDi 110 FAP

Bestem deg for en CPA PowerBox å oppnå en ytelsesøkning på 29%. Du vil bli strålende fornøyd med resultatet fra CPA PowerBox.

12.06.2018
  • Citroen Jumper 2.2 HDi

Med CPA PowerBox oppnår Citroen Jumper 2.2 HDi en ekstra ytelse på opptil 26%. Effekten kan økes opp til 165 HK og 403 NM, og forbruket kan også påvirkes positivt.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.