Du har ikke valgt en bil enda Velg bil

Firehjuls monster med kraftig motor: VW Touareg

VW Touareg 4.2 TDI

CPA PowerBox lanserer Dickschiff fra Wolfsburg. Med den spesialutviklede motorspesifikke programvaren får Touareg opptil 79 hk og 176 NM mer under panseret. Et resultat som kan sees. Med CPAs PowerBox Nitro overgår V8 Touareg til og med sine egne topper. Optimaliseringen av V8 i Touareg er mye mer dynamisk og svingende, til glede for sjåføren. Enda mer intens er V8-kjøreopplevelsen med Connective System, som i tillegg til PowerBox inneholder PedalBox og dermed forbedrer responsen og henter brute-kraften til V8-punktet. La oss overbevise deg om resultatene.

ytelsesdiagram VW Touareg II (C2) 4.2 V8 TDI (CR) DPF
28.11.2018

VW : Videre testing

22.10.2015
  • VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo

Chiptuning av VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo hjelper bilen din " back on the track". Men chiptuning av din bil så gjør den en skikkelig god figur både på landevei og i de norske fjell

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Den nye VW kommer med den siste VW teknologi og en mengde med komfo`rt. Vår connective system som både øker effekten og komforten passer perfekt sammen med fabrikkopsettet på VW Touaregèn

28.01.2021
  • VW Golf VIII (CD) 1.4 TSI GTE eHybrid

Ingeniørene ved CPA Performance har igjen gjort en god jobb og utviklet den motorspesifikke programvaren for VW Golf 8 1.4 TSI GTE eHybrid. Så den perfekt tilpassede chiptuning kan best nytes.

16.03.2018
  • VW Golf Sportsvan 1.5 TSI ACT

For ytterligere ytelse på opptil 25% - Chiptuning av CPA. Ved hjelp av motorspesifikk programvare kan kjøreegenskapene og ytelsen forbedres, selv det gjennomsnittlige drivstofforbruket kan senkes.

06.10.2015
  • VW Up 1.0 TSI

Me Powerbox Nitro fra Cpa blir det en signifikant effekt økning. La oss overbevise deg med resultatet, prøv vår CPA chiptuning powerboks på din bil.

03.02.2021
  • VW Arteon 2.0 TDI SCR

Den elegante stasjonsvognen fra VW er en skikkelig stjerne i utstillingslokalet, men vi fant den mangler litt kraft. Så vi utviklet den motorspesifikke programvaren for å øke kraften til VW Arteon 2.0 TDI.

Våre bil tester

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.