40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Italiensk roadster med Japanske gener.

Abarth 124 Spider .

Når Fiat logoen må avgi plass til Skorpionene så betyr det mye power under panseret. SÅ også med Abarth 124 Spider. LIkeså som den vanlige Fiat så er det tekniske basert på Mazda RX-5. CPA elsker utfordingen med da å tune Abarthen. Med sukse`. Spesielt tilpasset software optimerer både hestekrefter og torck. Resultatet, opp til 215 Hk og 315 Nm. Den 4 sylindrede turbomatede motoren oppfører seg kultivert og med stor kraft etter optimaliseringen. Spesielt ved forbikjøringer merke en godt chiptuningen, ettersom det er en fordelaktig hk / vekt økning i Abarthen. Gi din Abarth den kraften den fortjener!.

ytelsesdiagram Abarth 124 Spider
21.06.2018

Abarth : Videre testing

05.04.2017
  • Abarth 695 Tributo Ferrari

Den motorspesifikke utviklingen av programvaren for Abarth Tributo Ferrari gir mye moro og overbevisende tilleggsytelse. PowerBox for Abarth, test og opplev morroa.

12.05.2015
  • Abarth Grande Punto 1.4 T-Jet

Abarth Grande Punto-innstilling med CPA PowerBox. Motoroptimalisering med spesialisert programvareutvikling.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.