40% rabatt på alt! Sommer-Racing-Tilbud: Til racingentusiaster! Begrenset antall! (6)

Abarth 695 Tributo Ferrari 1.4T 132 kW

Resultatøkning med CPA PowerBox

Vi testet Abarth 695 Tributo Ferrari. Resultatet var mer enn positivt. Det økte dreiemomentet merkes under akselerasjonen, og gassresponsen i det lavere hastighetsområdet er også forbedret. Vi legger stor vekt på hverdagsliv og levetid i testene våre. I vår langvarige test ble forskjellige hverdagssituasjoner simulert for å integrere disse resultatene i programvareutvikling. En økning på 26% i ytelse kombinert med den relativt lave vekten til italieneren, resulterer i forbedret akselerasjon, smidighet og kjøreglede. Overbevis deg selv nå!

ytelsesdiagram Abarth 695 Tributo Ferrari
05.04.2017

Abarth : Videre testing

12.05.2015
  • Abarth Grande Punto 1.4 T-Jet

Abarth Grande Punto-innstilling med CPA PowerBox. Motoroptimalisering med spesialisert programvareutvikling.

21.06.2018
  • Abarth 124 Spider

Den sterke broren til Fiat 124 Spider får en brutal ytelse etter CPA gir den 215 Hk og 315 NM. Powerboksen gir den en kraftig økt forbikjøringshastighet og kjøreopplevelse.

Våre bil tester

(6) rabatten gjelder alle produkter som blir tilbudt på nettsiden vår untatt PowerBox Pro og PedalBox. Tilbudet gjelder så lenge .

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig online opplevelse. Hvis du fortsetter å bla gjennom nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.